/* Nav Bar */ ul.navbar-nav a { color: #807069; font-weight: bold; } /* Home Headings and Links */ h1, h2, h3 { color: #ff7c80; } h1 a, h2 a, h3 a, h4 a, h5 a, h6 a { color: #ff7c80; } /* Hero Unit Customizations */ #headerhero .container #call2action h1 { font-family: "Roboto Slab",serif; font-weight: bold; color: #e64827; text-shadow: none; } #headerhero .container #call2action h2 { font-family: "Roboto Slab",serif; font-weight: bold; color: #807069; text-shadow: none; } #headerhero .container #call2action a.btn { background-color: #ff7c80; } /* Checkmark Replacement */ #bizzdetails .details .reasons ul li { background: transparent url("http://legallyraw.be/wp/../wp-content/upload_folders/legallyraw.be/2016/01/vinkje-koraal.png") no-repeat scroll left top; } /* Optin Form Home - Button Color */ .btn-danger { color: #fff; background-color: #ff7c80; border-color: #ff7c80; } /* Referenties - Link Color */ #references a.morelink { color: #ff7c80; } /* Optin Box Sidebar - Button Color */ #phxoptin.optinwidget101 .btn { background-color: #ff7c80; } /* Optin Box PostFooter - Headline & Button & Border Color */ #phxoptin.optinwidget104 .phxtextwrap .phxoptin-headline { color: #ff7c80; } #phxoptin.optinwidget104 .btn { background-color: #ff7c80; } #phxoptin.optinwidget104 { border: 4px dashed #ff7c80; } /* Button Color Gravity Forms */ .gform_button { color: #fff; background-color: #ff7c80; border-color: #ff7c80; }

Page content

Een Andreas Moritz leverreiniging

Ik deed een leverreiniging volgens Andreas Moritz.

Ik heb het boek “de ongelooflijke galblaas- en leverzuivering” van Andreas Moritz al 2 jaar in mijn bezit. Het boek vertelt hoe nodig en nuttig een leverreiniging kan zijn. Tot op heden bleef het boek in mijn kast staan en durfde ik er niet goed aan beginnen. Ik vond het een eng idee dat er stenen in mijn lever zouden zitten en als deze dan afkomen, maar niet volledig, hoe zit dat dan, blijven die dan steken? Zal ik dit voelen? Wat moet ik dan doen? En nog veel vragen. Na veel praten met mensen die dit al wel eens deden en ook meer te lezen over deze reiniging besloot ik er aan te beginnen.

Een geweldige ervaring

Ik wil deze ervaring over enkele blogs verspreid graag met jullie delen, zodat wanneer jullie dit zouden willen ondernemen, alvast ook iemand kennen die het al eens deed. Want ik vond het eigenlijk een geweldige ervaring!

P.S. : ik zou deze reinging niet zomaar ondernemen, maar zeker het boek goed doorlezen en er goed voorbereid mee starten – eventueel ook door het eerst raadplegen van je gezondheidsspecialist.

Wat is de galblaas- en leverreiniging volgens Andreas Moritz?

De dikke gele vloeistof die we gal noemen wordt aangemaakt door de lever en opgeslagen in de galblaas noemen. Wanneer we een maaltijd eten wordt de gal gebruikt om het eten te verteren, vooral voor de vertering van vet is dit belangrijk.

In zijn boek “ De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering” vertelt Andreas Moritz dat de meeste ziekten voortkomen uit een overbelaste en onzuivere lever. Door een slecht eetpatroon wordt het lichaam overladen met afvalstoffen waardoor de galzouten in de lever accumuleren en een goede vertering van vetten wordt verhinderd en aldus galstenen gaan vormen. Galstenen in de lever zijn mede verantwoordelijk voor slechte spijsvertering, slechte bloedcirulatie, cardiovasculaire ziekten en nog vele andere zaken. In het boek wordt erg duidelijk uitgelegd hoe de relatie tussen gal- en leverstenen in verbinding staat met bepaalde ziekten.

De meest voorkomende oorzaken zijn teveel eten, te veel fastfood, te veel eiwitten, te zware avondmaaltijden, te weinig drinken, farmaceutische medicijnen, verstoring van de biologische klok, emotionele stress. Volgens Andreas Moritz zijn de voordelen van deze zuivering dan ook talrijk. Maar het kan wel enkele reinigingen in beslag nemen voor alle stenen verwijderd zijn.

Onder de voordelen worden vooral deze genoemd :

  • Een verbeterde spijsvertering, energie en vitaliteit
  • Een soepeler lichaam
  • Omkering van het verouderingsproces
  • Innerlijke en uiterlijke schoonheid
  • Verbeterde emotionele gezondheid
  • Helderheid van geest

Morgen vertel ik je meer over hoe deze reiniging in z’n werk gaat.

Heb jij al eens een leverreiniging gedaan?

Katinka
Katinka Michiels is oprichter en eigenaar van www.legallyraw.be Haar passie voor gezondheid dateert al van heel wat jaartjes terug. Zij richtte het bedrijf Slank & Gezond op een tiental jaar geleden om vrouwen te begeleiden om zich beter te voelen in hun vel. Nu ze zelf 50+ is, heeft ze zich gespecialiseerd om vrouwen boven de 40 te begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Comment Section

17 reacties op “Een Andreas Moritz leverreiniging


Door Sandor op 7 juni 2013

Om antwoord te geven op jouw vraag: Ja! Ik ben vandaag voor de 12x begonnen. De lever was de laatste keer, twee maanden terug nog niet schoon. Ik ga dan ook door tot het echt schoon is.
Het is echt een aanrader! Zet je mentale plaatje en angst aan de kant en ga het doen. Het heeft zoveel voordelen. Ok, het is even doorbijten bij het drinken van de bitterzout. Maar daar heb ik een trucje voor, gebruik een 1 of 2 rietjes en plaats deze zover mogelijk in je mond zodat de bitterzout oplossing zomin mogelijk in aanraking komt met je tong. Verder doe ik ook een beetje uitgeperste limoen sap erbij.
Voel je je tijdens de nacht en ’s ochtends misselijk dan zijn dat gifstoffen die vrijkomen. Dat is niet erg zodra je ’s ochtends de stenen loost, ga je je ook beter voelen. O ja, en als het oliemengsel drinkt en in je bed gaat liggen, houd je hoofd hoger dan je romp. Ik gebruik dan 2 hoofdkussens. Zo voorkom je dat het oliemengsel omhoog komt.
Het is bijna 18.00 uur, tijd om de eerste bitterzout oplossing klaar te maken. Succes voor de mensen die het voor de eerste keer gaan doen. En focus je op de voordelen van de reiniging en niet op de nadelen. Het gaat uiteindelijk om het beoogde resultaat.


Door Katinka op 8 juni 2013

Wow, voor de 12de maal, wat super om te horen. En het geeft zeker moed om door te gaan. Ik heb het ondertussen 2x achter de rug en ga er in de zomervakantie voor de 3de keer aan beginnen. Bedankt voor je reactie! xxK


Door Sandor op 11 juni 2013

Graag gedaan! Ik stond verbaasd wat eruit kwam. Er zaten een paar grote stenen bij, terwijl de 11e keer klein gruis was. Mijn vermoeden van bijna schoon viel dus in het water. Conclusie! Ik ga door….volgende maand of de maand erop weer…..


Door Esther op 12 juni 2013

Je kunt daarnaast nog dagelijks met extra vierge kokosolie spoelen, pulling genoemd, dat werkt ook ontgiftend. 20 minuten door je tanden en mond laten gaan en dan uitspugen. Heeft vele voordelen.


Door Esther op 12 juni 2013

Ik start binnenkort voor eerste keer, ben alles aan het kopen.


Door Katinka op 12 juni 2013

Spannend! Laat me zeker jouw ervaringen weten. Ben mee benieuwd. Pulling is inderdaad een supergoed idee.Door Katinka op 26 juli 2013

Hoi Karin, super aanvulling op dit artikel. Ik gebruik ook graag de appelzuur capsules, dat is inderdaad erg makkelijk.


Door Evy op 26 juli 2013

Ik heb net een 1ste zuivering achter de rug. Er zijn al heel wat steentjes afgekomen. De afgelopen 2 dagen kan ik wel moeilijk naar toilet gaan. Doen jullie voor-en na de zuivering altijd een darmspoeling?


Door Katinka op 26 juli 2013

Super Evy! Ik doe een darmspoeling altijd de dag na de olie inname en dit omdat ik er zeker van wil zijn dat alle steentjes afgevoerd zijn. Hoe heb jij het gedaan? Katinka


Door SummerMoon op 5 augustus 2013

Hier een reactie van iemand met de ziekte MS (Multiple Sclerose). Ik ben al ruim 10 jaar ziek. De laatste jaren heb ik de reguliere geneeskunde achter me gelaten en ben sinds een jaar of 5 bezig met natuurgeneeskunde zoals bioresonantie.

In 2011 kon ik niet meer zelfstandig lopen en heb 1 middag in een rolstoel gezeten. Dat was mijn keerpunt.

Om een lang verhaal kort te maken: ik heb nu de derde leverreiniging gedaan en wat er gebeurd mag je best een wonder noemen.

Ik loop weer zelfstandig(lukte al wel met hulp van de bioresonantie maar nu is mijn evenwicht ook beter aan het worden), stap zonder hulp in onze roeiboot, heb veeeel meer energie, ben vrolijker, kan weer genieten van de zon en kan ook weer tegen de warmte.

Ik begin er nu echt plezier in te krijgen dus ga net zo lang door tot er geen steentje meer te vinden is. Heb ook mijn voedingsgewoonten aangepast.

Lees het boek van Andreas Moritz voordat je met leverreinigen gaat beginnen en je begrijpt beter waar je mee bezig bent en wat het allemaal voor processen in je lichaam verbetert.


Door Katinka op 5 augustus 2013

Wat een verhaal heb je! Wow, je moet ook wel moed gehad hebben om te blijven zoeken naar oplossingen. Dankjewel voor het delen van jouw verhaal.
Mag ik vragen in welke zin je ook je voeding hebt aangepast? Liefs, Katinka


Door Frans op 8 augustus 2013

Ik heb nu ca 17 reinigingen achter de rug en ga zaterdag de volgende doen.Ik heb jaren last gehad van oa pijn tussen mijn schouderbladen,stijve nek, hoofdpijn,pijnlijke spieren, zere branderige ogen ,allergie enz maar zo langzamerhand lijkt het allemaal te verbeteren.Er komt bij elke reiniging nog een hoop rommel los en ik vraag mij weleens af hoelang ik hier nog mee moet doorgaan tot alles schoon is dit omdat er in het boek staat dat je gemiddeld na 12 reinigingen schoon bent. Ik ga er maar van uit dat ik door mijn ongezonde levensstijl van de afgelopen 30 jaar ernstig vervuild ben geraakt en dat het lichaam daarom wat extra reinigingen nodig heeft.


Door Katinka op 11 augustus 2013

Of er zoveel reinigingen nodig zijn, daar kan ik je niet mee helpen. Eet je nu vrij ontgiftend? En veel base voeding? Wat dat gaat natuurlijk ook enorm helpen om via alle eliminatiesystemen te gaan afvoeren. Groetjes, Katinka


Door Rina op 30 oktober 2013

Hallo ik heb een vraagje
Ik gebruik hoge bloeddruk pillen ,mag ik ook een leverreininging doen


Door Katinka op 30 oktober 2013

Dat zou ik aan je (natuur)arts vragen want daar mag ik me niet over uitspreken. Liefs, Katinka


Door Nancy Vogelzang op 9 januari 2014

Beste mensen, Ik ga morgen voor de 13e reiniging. Het is niet altijd makkelijk maar het beste wat ik ooit voor mezelf heb gedaan! Na jarenlang ziek te zijn geweest en verschillend onderzoeken te hebben gehad ( artsen hebben nooit iets kunnen vinden) voel ik me eindelijk een stuk beter. Altijd pijn in mijn spieren en mijn buik. Moeite met opstaan, altijd stijf en moe terwijl ik vroeger altijd zoveel energie had. Ontstekingen in mijn hele lijf. Ik ben zo lang op zoek geweest naar de oorzaak, zoveel geprobeerd maar niets hielp. Tot ik op internet het boek van dr. Andreas Moritz tegenkwam. Na het eerst goed te hebben gelezen wist ik dat het niet goed functioneren van mijn lever het grote probleem was en ik ben vol overtuiging gestart. Mijn advies is doe het als je zeker weet dat je het gaat afmaken, stoppen is geen optie! In het boek wordt ook duidelijk gezegd dat je de eerste paar keer zowel vooraf als erna een darmspoeling moet doen omdat je vaak last hebt van een slechte spijsvertering. Na een paar keer voldoet alleen na de spoeling. sla het niet over anders kunnen er gifstoffen in je darmen achterblijven en daar kan je goed ziek van worden!. Ik wens iedereen succes, je zal er zeker van opknappen!

Plaats een reactie


*