Page content

Marielle gaat schrijven voor Legally Raw

Marielle gaat schrijven voor Legally Raw:

Mijn naam is Marielle Vreeken en ik neem je mee in de wondere wereld van water. Nu denk je misschien, wat is er nou zo bijzonder aan water dat je daar regelmatig over wilt gaan bloggen? Het antwoord is: water is ongelooflijk bijzonder. Water helpt je namelijk om mentaal, emotioneel en fysiek gezond te worden en in balans te blijven. Mijn bedrijf heet natuurlijk niet voor niets Liever Gezond Leven, het is mijn passie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om hun gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Het liefst op een zo eenvoudig mogelijke manier. En wat is er nou simpeler dan elke dag voldoende water te drinken.

“Mijn leven stroomde niet meer”, Marielle Vreeken

Ik ben me in water gaan verdiepen toen ik zelf letterlijk vast zat. Mijn leven stroomde niet meer. Of eigenlijk, ik probeerde tegen de stroom in te zwemmen. En dat is knap vermoeiend, kan ik je vertellen. Ik was op en had dagelijks veel pijn in mijn lijf. Ik heb van alles geprobeerd, maar het moet ook een beetje bij je passen hè. En de meeste dingen hield ik wel een tijdje vol, maar blijkbaar was dat het niet voor mij. Want na verloop van tijd viel ik weer in oude patronen en was ik weer terug bij af.

Ontdekking van magische kracht van water

Totdat ik de magische kracht van water ontdekte. Vanaf dat moment veranderde alles, raakte ik in een stroomversnelling. En dat gun ik iedereen, dus wil ik jou graag alles vertellen wat ik over water weet, wat het voor mij betekent en hoe het mijn leven heeft veranderd. In de hoop dat jij er net zo verliefd op wordt als ik, geen dag meer zonder wilt en jij op een heel simpele manier veel gezonder wordt.

Ben jij klaar voor deze bijzondere reis door waterland?

Meer over Marielle Vreeken

Marielle is een online gezondheidscoach voor vrouwen die willen afvallen maar hun buik vol hebben van diëten. Zelf heeft ze in het verleden alle mogelijke diëten geprobeerd en ondervonden dat het haar niet slanker maakte, maar dat ze er juist steeds zwaarder door werd. Ze heeft een holistische aanpak, waarbij ze niet alleen let op voeding, maar waarbij een gezonde uiterlijke verzorging ook een heel belangrijke rol speelt in het streven naar een slank en gezond lichaam.

marielle vreeken
Marielle is een online gezondheidscoach (www.lievergezondleven.nl) voor vrouwen die willen afvallen maar hun buik vol hebben van diëten. Zelf heeft ze in het verleden alle mogelijke diëten geprobeerd en ondervonden dat het haar niet slanker maakte, maar dat ze er juist steeds zwaarder door werd. Ze heeft een holistische aanpak, waarbij ze niet alleen let op voeding, maar waarbij een gezonde uiterlijke verzorging ook een heel belangrijke rol speelt in het streven naar een slank en gezond lichaam.

Comment Section

12 reacties op “Marielle gaat schrijven voor Legally Raw


Door Sonja Jacobi op 5 november 2015

Gezellig Marielle! welkom in het blogteam en ik ben alvast een volger…wil graag alles van je leren over wat water voor jou gedaan heeft 😀 . Ik ben terecht gekomen in Parijs waar het niet meer vanzelfsprekend is dat er “schoon” water uit je kraan komt en “flessenbronwater” is ook niet alles…dus kom maar op.. 😀
Daarbij…waterdrinken is stap nummer 1 voor mij op weg naar een gezond lichaam…
liefs Sonja


Door Marielle op 5 november 2015

Dank je Sonja! En daar zeg je zo wat, kraanwater en flessenwater zijn inderdaad niet het beste water. Er zijn betere alternatieven. Ik krijg er direct weer inspiratie door om een blog over te schrijven.
En dat ben ik helemaal met je eens….water is de basis van een gezond lijf. Liefs Marielle


Door Ivan op 5 november 2015

Hoi welkom hier en ik ben zeer benieuwd naar wat je ons te vertellen hebt. Zelf gebruiken wij al enkele jaren osmosewater met goede gevolgen.


Door Marielle op 9 november 2015

Dank je wel Ivan, ik ga mijn best doen iedereen te inspireren tot het drinken van meer water.


Door Ellen op 5 november 2015

Hoi Marielle,

Leuk dat je hier ook komt schrijven, ben benieuwd naar jouw verhalen.

Zelf heb ik sinds kort naar aanleiding van een artikel van Katinka een water filter gekocht van AquaVit. Het water is heerlijk!

Veel succes!
Groetjes, Ellen


Door Marielle op 9 november 2015

Dank je Ellen. Gezuiverd water is zoveel beter dan ‘gewoon’ kraanwater. Fijn dat je het water zo lekker vindt, proost :-).


Door Wietske op 9 november 2015

Ben benieuwd Mirielle wat je ons allemaal over water gaat vertellen en natuurlijk een hartelijk welkom als nieuwe blogger!


Door Marielle op 11 november 2015

Dank je wel Wietske. Water is heel bijzonder en zo waanzinnig gezond, dus ik zal al mijn kennis met jullie delen.


Door Liv Bonné op 9 november 2015

Welkom Mirielle benieuwd wat je ons allemaal te vertellen hebt , kijk er naar uit .
Liv 🙂


Door Marielle op 11 november 2015

Wat een hartelijk welkom Liv, daardoor word ik alleen maar nog enthousiaster om jullie er alles over te vertellen :-).


Door Ann op 10 november 2015

Welkom Mirielle,

Ik ben al overtuigd van het belang van water drinken voor een goede gezondheid en ben dus heel benieuwd …. Wil er graag meer over weten !!

Ann


Door Marielle op 11 november 2015

Dank je Ann. Er valt heel veel te vertellen over water, dus blijf de blogjes volgen dan leer je het vanzelf. Groetjes Marielle

Plaats een reactie


*