Page content

Raw Food bessenjam

Dit is een supersimpele raw food jam. In een wip gemaakt en lekker gesmaakt.

Het is gebaseerd op mijn supersimpele abrikozenmoes. Het recept deel ik graag met je :

Ingrediënten Raw Food Bessenjam

  • 6 dadels
  • 1,5 kop diepvriesbessen, ontdooid

Bereiding

Mix in de blender.

Ik eet dit graag op een sneetje gekiemd brood of zoals hier op een quinoawafel.

 

 

 

 

Om de glycemische index naar beneden te halen en daardoor je bloedsuikerspiegel stabiel te houden, kan je een eetlepel chia-zaden toevoegen.

 

 

Katinka
Katinka Michiels is oprichter en eigenaar van www.legallyraw.be Haar passie voor gezondheid dateert al van heel wat jaartjes terug. Zij richtte het bedrijf Slank & Gezond op een tiental jaar geleden om vrouwen te begeleiden om zich beter te voelen in hun vel. Nu ze zelf 50+ is, heeft ze zich gespecialiseerd om vrouwen boven de 40 te begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Comment Section

2 reacties op “Raw Food bessenjam


Door wilma op 13 juli 2015

een kop aardbeien en een eetlepel chiazaad en dan blenderen lekkere jam en gezond. chiazaad wordt gelei.


Door Veronica op 28 mei 2016

Dag Katinka,
Ik heb al abrikozenjam gemaakt, maar ga dit ook eens maken. Hoe maak je quinoawafels?
Gr Veronica

Plaats een reactie


*