4. slider-slank-en-gezondWil jij VOOR ALTIJD SLANK, FIT & GEZOND zijn?

Ik onthul je het geheim!

Herken jij het volgende :

Misschien heb jij wel een slank figuur, maar voel jij je niet zo goed als je wil

Klik op de video hieronder voor de oplossing

YouTube voorvertoningsafbeelding

www.legallyraw.be

Word nu Slank & Gezond

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Dit is niet zomaar een e-book maar een volledig 12 stappen-plan

in 12 dagen resultaat

in 12 weken goede gewoonten

met 12 maanden begeleiding

 

De waarde van het Slank & Gezond 12 stappenplan bedraagt meer dan 500 euro. Momenteel kan jij dit programma aankopen, voor 197 euro.

DEZE PRIJS GELDT TOT EN MET 19 DECEMBER 2014

incl. alle videos, meer dan 12 ebooks, recepten voor ontbijt, lunch, tussendoor, avondmaal, dessert, emailcoaching en persoonlijke support en nog veel meer verrassingen… 

 BINNEN EEN JAAR ZOU JE WILLEN DAT JE VANDAAG GESTART WAS!

WACHT DUS NIET LANGER

Wil jij meer weten over de 12 stappen? Bekijk onderstaande video!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Volg het Slank & Gezond 12 stappenplan en voel je fit, gezond en kilo’s lichter! Ik kijk er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen!

” Verder wil ik je even zeggen, sinds ik op 6 Januari met het programma ben gestart, dat ik me super voel! De groene smoothie’s zijn een succes, en ik eet geen vlees meer. Ik ben in nog geen 3 weken 4 kilo kwijt! Allemaal dankzij Legally Raw! Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan! Dus Katinka duizend maal dank!” Gerrie S.

“Jij liefste Katinka zijt zoooo belangrijk voor ons je hebt onze levens veranderd naar het positieve wauw een echte klasse dame” Khadija

“Ik heb de levensstijl helemaal in mijn leven aangepast. Ik heb veel meer energie en voel me veel gezonder. Naar mijn werk neem ik standaard 2 flessen groene smoothie mee, die ik verdeeld over de dag opdrink. Daarnaast eet ik bijna geen brood meer, drink ik geen koffie meer, gebruik ik geen kristalsuiker meer, drink ik ´s morgens 1 liter lauwwater met citroensap en eet ik ´s avonds veel peulvruchten en minder pasta en  aardappels. Ik voel me er goed bij, dit had ik jaren eerder moeten doen.” Corien

“Raar, maar het veranderen van mijn eetpatroon bracht ook verandering in mijn dagelijkse leven en ingesteldheid. Ik ben rustiger geworden en geniet meer van de natuur. Nu in de zomer vind ik het zalig om in de vijver te zwemmen bijvoorbeeld. Ook doe ik niet meer aan aerobic maar doe nu aan pilates. Het bevalt me zo goed dat ik binnenkort met een opleiding tot instructor begin. Mijn familie heb ik ook aangestoken.” Angela

“Hoi Katinka, het gaat super ik ben ruim 7 kilo afgevallen. En bedankt voor alles. ” Karima

EEN EXTRA KADO VOOR JOU ALS JE VOOR 19 DECEMBER BESTELT :

GRATIS SKYPESESSIE van 45 MINUTEN met Katinka Michiels

(stuur een mailtje naar info(at)legallyraw.be na je betaling om een afspraak te maken)

 

Fruitige knuffels,

katinka

PS : Heb je vragen? Kijk dan bij de veel gestelde vragen én antwoorden

PSS : Download ook mijn 100% gratis e-book “Durf Genieten van Slanke Desserten”